CUM FUNCȚIONEAZĂ PROGRAMUL DE FIDELIZARE?

- Solicitare gratuita

- Promotii exclusive pentru clientii fideli, chiar si in timpul sezonului

- Reducere permanenta, fara termen de valabilitate, de pana la 10%

- In magazine si pe web

Regulament pentru clienții fideli

Deoarece majoritatea clienţilor noştri apreciază calitatea, revin la noi. Suntem bucuroși să răsplătim loialitatea clienților noștri care aleg brandul Fundango și simt că stilul de viață asociat brandului este al lor. Astfel Fundango împreună cu partenerul său Dockyard recompensează loialitatea clienţilor cu un program de fidelitate bine definit şi dezvoltat de-a lungul mai multor ani. Cardul de fidelitate poate fi solicitat de orice persoană, care face cumpărături la magazinele Dockyard. Odată cu punerea la dispoziţie a datelor solicitate,  cardul de client fidel se eliberează pe loc. Cu ajutorul acestuia clienții pot beneficia de avantaje și vor fi anunțați când au loc promoții speciale care vizează doar clienţii fideli.

 1. După cumpărături totale în valoare de 1.100 de lei, clientul  beneficiază de 5% reducere, iar pentru cumpărături totale de peste 3.200 de lei, clientul beneficiază de 10% reducere permanentă, care nu se va prescrie în timp. Valoarea reducerii depinde doar de valoarea cumpărăturilor, nu şi de numărul acestora.

 2. Condiții de utilizare: 

   - reducerea aferentă cardului de fidelitate se acordă doar produselor cu preț întreg

  - reducerea aferentă cardului de fidelitate nu se acordă produselor reduse deja, aflate în alte promoții sau celor din magazinele de tip Outlet Dockyard, dar cumpărăturile făcute aici sunt incluse în cumpărăturile totale.

 3. Pentru a beneficia de reducerea oferită clienţilor fideli, este necesară arătarea cardului de fidelitate de fiecare dată.

 4. Taxa de ştergere a cardului de fidelitate Dockyard pierdut şi activarea cardului nou costă 20 lei deoarece acesta va fi trimis prin mandat poştal. Nu se percepe taxă pentru înlocuirea cu o singură ocazie a cardului de fidelitate pierdut în cazul clienţilor fideli de 10%.

 5. Cardulire de fidelitate sau  valoarea beneficiilor acestora, nu pot fi cumulate.

 6. Societatea Dockyard Islands SRL, se obligă ca informaţiile prezentate să fie folosite numai pentru sistemul „clienţi fideli Dockyard” şi în nici un caz nu va ceda aceste informaţii către terţe persoane. La cerere, informaţiile prezentate pot fi şterse integral sau în parte.

 7. Societatea Dockyard Islands SRL îşi rezervă dreptul ca în orice moment să retragă cardurile emise sau să modifice regulile actuale. Regulamentul valabil se găseşte la magazinele Dockyard şi pe pagina de Internet www.fundango.ro.

8. Odată cu preluarea cardului, cumpărătorul confirmă cunoaşterea regulamentului programului clienţi fideli Dockyard şi este de acord cu toate punctele acestuia.

 (Prezentul regulament este valabil din 17.11.2022)